Partytenten 6x3 meter

Een partytent 6x3 meter is de ideale manier om een feest altijd te voorzien van een goede overdekking, die ook nog eens heel erg comfortabel is. Of het weer nu wisselvallig is of er staat een felle zon: deze zorgt altijd voor extra comfort tijdens grote tuinfeesten. Door de ruime maat is het mogelijk om veel gasten te ontvangen op je feest, zonder elkaar in de weg te staan. Het is altijd belangrijk om te investeren in een stevige uitvoering, zodat je zeker weet dat je nog jarenlang plezier kunt hebben van je aankoop. Zo heb je voor ieder feest weer een gezellige en comfortabele accommodatie, en dat in je eigen tuin.

€ 89,95

Partytent

 

  Kleur: Wit
  Afmetingen: 6 x 3 m
  Aantal Zijwanden: 4 Stuk
  Opties: Waterbestendig

€ 249,95

Partytent - Easy up

 

  Kleur: Blauw
  Afmetingen: 6 x 3 m
  Aantal Zijwanden: 4 Stuk
  Opties: Opvouwbaar

€ 549,95

Partytent

 

  Kleur: Wit
  Afmetingen: 6 x 3 m
  Aantal Zijwanden: 4 Stuk
  Opties: Waterbestendig

De voordelen van een partytent 6x3 meter

De aanschaf is een grote investering, dus je wilt natuurlijk zeker weten dat je genoeg plezier uit de koop haalt. Gelukkig bieden deze producten meer dan genoeg voordelen, aangezien ze ontzettend universeel kunnen worden gebruikt. Voor ieder feest komen ze goed van pas, aangezien het nooit een overbodige luxe is om meer overdekte ruimte te hebben voor je gasten. Zo kun je je woonkamer verlengen, zodat je veel meer gasten kunt uitnodigen op een feest. Maar ook wanneer je van plan bent om iets te vieren in de tuin is het een onmisbaar attribuut. Vooral in het onzekere Nederlandse weer is het fijn om te weten dat je gasten altijd beschermd zijn tegen de regen, zodat je zelfs buiten de zomer gebruik kunt maken van je tuin. Ook op hete dagen, wanneer de hele dag een felle zon schijnt is het wel zo fijn om even de schaduw op te kunnen zoeken in een overdekte ruimte. Ook kun je hier je eten en drinken kwijt, zodat deze goed beschermd zijn tegen de zon.

Opzetten - hoe makkelijk wil je het hebben?

Er wordt vaak gedacht dat het opzetten een moeilijke klus is. Gelukkig valt dat mee, en kun je met een paar helpende handen binnen de kortste keren genieten van een fijne overdekking in je tuin. Er zijn twee verschillende soorten systemen op de markt, waarvan het Easy Up systeem het eenvoudigst is. Deze soort heeft een frame dat helemaal opvouwbaar is. Hierdoor kan het frame ook in één keer uit elkaar worden gevouwen waardoor de tent meteen overeind staat. Over dit frame span je het doek, waardoor je binnen enkele minuten klaar bent met je opzetwerk. Het traditionele systeem dat de meeste goedkope modellen nog hebben bestaat uit losse buizen die allemaal in elkaar kunnen worden geschoven. Je bouwt als het ware zelf het frame. Hierdoor ben je ook wat meer tijd kwijt met het opzetten. Toch zijn deze modellen nog steeds ontzettend populair, omdat ze een stuk goedkoper zijn dan de Easy Up systemen. Met wat hulp zijn deze ook binnen de kortste keren opgezet.

Verschillende soorten partytent 6x3 meter

Ondanks dat de maat hetzelfde is, komen ze voor in alle soorten en maten. Het is daarom belangrijk om te kijken naar welk model het beste bij jouw wensen past. Een groot verschil is in het systeem waarmee de tent kan worden opgezet en ingeklapt. Voor extra gemak kies je voor de Easy Up uitvoeringen. De naam zegt het al: deze kunnen gemakkelijk worden opgezet, zodat je snel klaar bent met het voorbereiden van je feest. Na het gebruik kan dit type ook weer heel makkelijk worden opgevouwen, zodat hij goed te transporteren is in de bijgeleverde draagtas. Een traditionele uitvoering is wat moeilijker op te zetten, maar tegelijkertijd ook een stuk goedkoper. Voor alle modellen geldt dat ze waterdicht zijn, en daardoor bestand tegen regen en slecht weer. Het gebruikte materiaal verschilt wel: van goedkoper plastic tot hoogwaardig polyetheen. Voor extra bescherming is het verstandig om te kiezen voor een uitvoering die goed kan worden afgesloten. Dit bereik je het beste door te kijken naar een type met zijwanden. Het zorgt namelijk voor veel meer comfort en bescherming tegen het weer.

De overwegingen op een rijtje

Wil je een partytent 6x3 meter kopen, dan zijn er dus enkele overwegingen die je kunt maken bij de aanschaf:

  • Opzetsysteem: traditioneel systeem met stokken of Easy Up systeem;
  • Materiaal: altijd waterbestendig, maar verschil in kwaliteit. Exemplaren gemaakt van polyetheen zullen er strakker en moderner uitzien, in tegenstelling tot de modellen met plastic zeil;
  • Model: kies je voor een open model, of voor een model met zijwanden en eventueel zelfs met ramen.
Het aanschaffen van een partytent van dit formaat is een goede investering. Wat voor weer het ook is, je kunt je gasten ontvangen voor een gezellig feest in de tuin gedurende het hele jaar. Door de grootte kan iedereen comfortabel genieten van de gezelligheid van het feestje, zonder zich zorgen te maken over regen of een te felle zon.

Vragen en advies

Kies de partytent 6x3 meter die je nodig hebt en geniet van alle voordelen! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Perfect "Overzichtelijke website en een dag later in huis. Een echte aanrader" 9,6
Uitstekend "Ik heb jarenlang met blokker partytentjes gesjouwd, maar na elke feestje kon je weer een nieuwe kopen. Ook logisch voor dat geld, maar nu wilde ik een keer een goede partytent en kwam ik op deze website. Goede service en een top partytent! Super blij met 9,8
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links