Partytenten 3x3

Ben jij op zoek naar een partytent van 3 bij 3 meter? De partytent 3x3 is over het algemeen de kleinste tent die verkrijgbaar is daarom ideaal voor in de meeste tuinen. Als je nog geen tent hebt en je van plan bent om binnenkort veel gezellige barbecues of tuinfeesten te organiseren, dan kan de partytent 3x3 eigenlijk niet ontbreken. Zo kan er tot in de laatste uurtjes van het buiten zijn worden genoten, zelfs bij slecht weer. Ook in de winter zou jij met de partytent 3x3 van de tuin kunnen genieten als je er terrasverwarming in plaatst. Met de partytent 3x3 kan de ruimte die jij hebt om gasten te ontvangen gemakkelijk worden uitgebreid zonder veel gedoe of kosten.

Partytent 3x3 kopen?

Tegenwoordig kun je alles heel gemakkelijk via internet bestellen, dus ook een tent van 3 bij 3 meter. Partytent-verkoper verkoopt tenten in dit formaat van een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. Bij Partytent-verkoper heb je jouw product het snelst in huis in vergelijking met de meeste andere aanbieders. Wil je last minute nog een partytent 3x3 kopen voor in de tuin, aarzel dan niet. Je kunt rustig door het aanbod heen bladeren om de tent te kiezen die het beste bij jouw situatie past en aan de hand van de foto’s beslissen of het je iets lijkt. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten partytenten:

  • Gewone partytenten;
  • Vouwtenten (easy up);
  • Pagodes;
  • Paviljoenen;
  • Sterdesigns;
  • Kadertenten;
Momenteel heb je bij het kopen van een partytent 3x3 de keuze uit easy up tenten, gewone partytenten, pagode tenten en paviljoententen. De andere tenten zijn nog alleen in groot formaat te koop. Maar geen nood, er is alsnog een ruime keuze aan soorten en kleuren voor jouw partytent 3x3.

Verschillende partytenten: moeiteloos op te zetten

Het beeld dat het opzetten van een tent een vermoeiend karwei zou zijn met veel gedoe is absoluut verleden tijd, vooral voor een partytent 3x3. Als je verzekerd wilt zijn dat het opzetten van jouw partytent 3x3 moeiteloos zal verlopen dan kun je het beste kiezen voor een partytent 3x3 easy up. Voor het opzetten van de partytent 3x3 easy up hoeft alleen de volgende procedure worden doorlopen. Je haalt het product uit de draagzak en zet deze met de goede kant naar boven op de juiste plek neer. Samen met een partner vouw je het frame langzaam en zorgvuldig open. Vervolgens kunnen de poten in hoogte worden versteld, dit gaat ook heel simpel door slechts te schuiven en de poot vast te zetten door middel van het kliksysteem. Daarna moet je ervoor zorgen dat de tent stevig staat door deze extra vast te maken met de bevestigingslussen en de scheerlijnen. Hierna kun je al direct genieten van jouw feesttent.

Waterbestendige partytenten

Wil jij ook als het regent jouw feesttent kunnen gebruiken? Het is dan belangrijk om voor een partytent 3x3 waterdicht te gaan. Waterafstotend is niet voldoende. Er wordt van partytenten met PE doek wel eens beweerd dat deze bestand zouden zijn tegen regenbuien, maar als de naden gestikt zijn kunnen deze gaan rotten en lekken. Wil je zeker weten dat jouw partytent 3x3 door weer en wind jaren mee kan gaan, dan moet je erop letten dat het doek van stevig PVC gemaakt is en getapete naden heeft en dat de zeilringen van kunststof zijn om roestvorming te voorkomen. Wat de buizen betreft kun je het beste kiezen voor een roestvrije constructie, waarvan de gegalvaniseerde buizen zowel binnen als buiten een zinklaag hebben. Een frame dat alleen verzinkt is aan de buitenkant komt ook voor en kan van binnenuit gaan roesten. Ben je op zoek naar een waterdichte partytent 3x3, dan wordt een partytent 3x3 met gecoate buizen niet aangeraden.

Met of zonder zijwanden

Vermoed je dat het zulk warm weer zal gaan worden dat een dichte partytent 3x3 niet nodig zal zijn? Moet er eigenlijk alleen een overdekking komen voor het bieden van schaduw of voor de kleine kans dat het weer om zou kunnen slaan? Dan heb je voldoende aan een partytent 3x3 met alleen een dakdoek. In andere gevallen kan het prettig zijn om een beschutte partytent 3x3 te hebben die bij alle weersomstandigheden aangenaam is voor jouw gasten. Gelukkig hoef je vaak niet van tevoren te kiezen, want de afneembare zijwanden die eraan of eraf kunnen, worden bevestigd met bijvoorbeeld ritssluiting of klittenband. Dit maakt de tenten veelzijdig. De zijwanden zijn vaak voorzien van vensters, waarin de partytent van een gewone tent verschilt. Zo blijft het licht binnen en wordt het bij een donkere kleur tent niet benauwd. Gaan de zijwanden per ongeluk stuk of verslijten deze, dan zijn ook de zijwanden van de partytent 3x3 gemakkelijk te vervangen.

Luxe partytent 3x3 of goedkoopste partytent 3x3?

We hebben al besproken dat er ook voor een klein formaat partytent 3x3 het beste geïnvesteerd kan worden in een kwalitatief beter exemplaar als het de bedoeling is dat deze meegaat in iedere weersomstandigheid en voor een langere termijn moet worden gebruikt. Ook wanneer je een tent zoekt in een wat aparter ontwerp, dan kom je al snel uit bij de hogere prijsklasse. Denk aan een paviljoen of prieel met sfeervolle versiering op het doek of de constructie of een modern, trendy design. Maar misschien maakt dat je allemaal niet zoveel uit en wil je gewoon snel een tent om uit te proberen voor een aankomend feestje. Ook de goedkopere tenten van Partytent-verkoper zullen dan van voldoende kwaliteit zijn om een gezellige dag en/of avond te garanderen en vele feestjes mee te gaan, mits er geen extreem weer in aantocht is. Kom je er toch niet uit welke 3x3 partytent voor jou het meest geschikt is? Wij adviseren je graag per mail of telefonisch.

Vragen en advies

Kies de partytent 3x3 die je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een feesttent? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links